Am incercat sa raspundem mai jos la cateva intrebari ce apar frecvent in discutiile cu clientele noastre. Incearca sa parcurgi intrebarile si, daca nu gasesti ceea ce cauti, echipa noastra iti sta cu placere la dispozitie.

Costul transportului este 17 lei in aria normala de acoperire FAN Courier si este gratuit pentru comenzi mai mari de 300 de lei. In afara ariei normale de acoperire, acolo unde livratorul percepe costuri pe km, costul transportului va fi comunicat de catre consultantul ce va confirma comanda.

Toate produsele comercializate in magazinele ARDOMENIA, indiferent ca vorbim despre produse de ingrijire corporala, despre cosmetice, despre imbracaminte, sunt originale. Motivul pentru care nu regasiti o serie de produse in alta parte este pentru ca ARDOMENIA este unic importator si distribuitor autorizar al acestor marci.

In aceasta situatie se afla de exemplu marca Physio Natura.

Toate comenzile plasate pe site inainte de ora 14:00 se expediaza in aceeasi zi si se livreaza de catre firma de curierat a doua sau a treia zi. In perioadele de incarcare mare (sarbatori), timpul de livrare poate creste usor.